Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Lørdag d. 24. september 2022, Kl. 09:30 til kl. 15:30
Sted Konfirmandstuen, Præstegårdsvej 12, 7361 Ejstrupholm
Menighedsråd, personale og andre interesserede
Møde om kirkens liv og vækst

Kirke og by - Folkekirken styres oppefra, men skabes nedefra.

Ejstrup-Gludsted Menighedsråd inviterer alle til visionsdag med temaet ”Kirke og by”. I vore kirker i Ejstrupholm og Gludsted er der gudstjenester og kirkelige handlinger gennem året. Men kirken er ikke alene et søndagstilbud. Kirken ønsker og skal være synlig i vort område og kirken må ikke stå stille. Den skal være i bevægelse.

Menighedsrådet inviterer beboere i vore sogne samt medarbejdere ved kirkerne til en visionsdag d. 24. september. Henrik Bundgaard Nielsen, generalsekretær i Kirkefondet, deltager på visionsdagen, og han vil komme med et oplæg til samtale og diskussion om, hvordan vi som kirke kan blive en større del af vort område.

Hvilke drømme har vi for vore kirker for de kommende år, hvad skal kendetegne vore kirker i fremtiden og hvilke visioner understøtter vores drømme? I vores område er der mange mennesker, som gerne vil være med til kristne aktiviteter og en kirkelig udvikling. Lad os tale sammen og planlægge tiltag. Det er vigtigt, at vi alle er med til at skabe en levende kirke med tilbud, som har relevans for mennesker der lever i 2022.

Visionsdagen indledes med kaffe og rundstykker kl. 9.30. Herefter er der indlæg ved Henrik Bundgaard Nielsen og drøftelse og diskussion i grupper om mulighederne for en synlig kirke for vore sogne. Efter frokost vil skal der være fokus på, hvad der er realiserbar for os i Ejstrup og Gludsted Sogne. Visionsdagen slutter kl. 15.30.

Velkommen til visionsdag d. 24. september i konfirmandstuen, Præstegårdsvej 12